• Ouder-Kind

  - Shantala Babymassage (op aanvraag)
  De workshop Shantala babymassage kan in de kinderstudio plaatsvinden of aan huis. De babymassage workshop is altijd inclusief naslagwerk met massage oefeningen en een flesje neutrale massage olie.

  Babymassage is leuk om te doen, omdat vrijwel elke baby ervan houdt om gestreeld, gemasseerd en geknuffeld te worden. Massage voldoet niet alleen aan de intense behoefte van de baby’s om aangeraakt te worden, maar het biedt ook de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Babymassage is een woordloze communicatie. Er ontstaat een gesprek in lichaamstaal waardoor ouder en de baby elkaar steeds beter leren kennen en aanvoelen. De baby voelt zich veilig en gekend, wat de overgang van baarmoeder naar de buitenwereld zal vergemakkelijken.

  Daarnaast oefenen we ook diverse massagetechnieken welke inzetbaar zijn bij babykwaaltjes zoals darmkrampjes, overstrekken en doorkomende tandjes.

  - Ouder-Kind Yoga
  Een fijne workshop gericht op de verbinding tussen ouder en kind (6 - 12 jaar). We doen yoga, meditatie en ontspanningsoefeningen, geven elkaar een prettige massage en sluiten af met een creatieve opdracht.
  De workshop zal de onderlinge ouder-kind band versterken.

 • Kinderopvang

  - Baby Ontspanning (babygroep)
  - Peuter Ontspanning (peutergroep)
  - Onderlinge Kindermassage (BSO)
  - Kinderyoga(BSO)

  Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.

 • Basisscholen

  - Kleuteryoga
  - Kinderyoga in de klas
  - Onderlinge Kindermassage

  Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.