Peuter Ontspanning

Vanaf de leeftijd van ongeveer 2 jaar is imitatiegedrag vaak een opvallend fenomeen. Imiteren draagt bij aan de algehele ontwikkeling. Al oefenend leert het kind en daardoor groeit de zelfstandigheid, leert hij/zij dagelijkse dingen kennen en ermee omgaan en ontdekt hij/zij hoe dingen in elkaar zitten.

De lessen Peuter Ontspanning zijn een combinatie van peuterdans, peutergym en peuteryoga. We doen spelenderwijs bewegingsoefeningen; zoals bijvoorbeeld het imiteren van een leeuw of staan op één been als een flamingo. We blazen watjes, bladeren of visjes weg en spelen met het parachute doek. Ook zullen er diverse uitdagende materialen ingezet worden die de zintuigen van de peuter zullen prikkelen en we sluiten de les af met het lezen van een boekje.

De lessen Peuter Ontspanning zijn geschrikt voor kinderen van ongeveer 2 - 4 jaar, is zonder de aanwezigheid van de ouder(s) en bestaat uit 8 lessen.

De groep bestaat uit maximaal 6 peuters en gaat alleen door bij minimaal 3 deelnemers. 

Waarom Peuter Ontspanning?

- Levert een positieve bijdragen aan de algehele ontwikkeling

- Leert peuters beter te concentreren

- Vergroot het zelfvertrouwen en zelfbewustzijn

- Bevorderd de emotionele groei

- Biedt rust, ontspanning en plezier

 

Data/Tijd 

Iedere dinsdag, met uitzondering van de schoolvakanties, van 10.00 - 10.45u. 

*******************************************

🧘🤸🧸Corona Actie - Peuter🧸🤸🧘

Vanaf april start ik elke dinsdag, met uitzondering van de schoolvakanties, van 10.00 - 10.45u, met lessen PeuterOntspanning. De lessen zijn een combinatie van peuterdans, peutergym en peuteryoga en geschikt voor kinderen van 2 tot 4 jaar. De lessen worden gegeven zonder aanwezigheid van de ouder.

➡️ Betaal nu ipv €7,50 per losse les maar €5,- per les. ⬅️

Extra Peuter Oppasservice:
Daarnaast bied ik vanaf april ook de mogelijkheid aan om rondom de les PeuterOntspanning tussen 09.00 en 12.00u gebruik te maken van de extra peuter oppasservice. Dit omdat sinds de aanwezigheid van het Corona virus veel ouders thuiswerken of behoefte hebben aan zelf wat ontspanning.
De extra kosten hiervoor bedragen €10,- per ochtend.
Zo kunt u dus voor €15,- per ochtend uw peuter naar de kinderstudio brengen en profiteert u gelijk van een leuke ontspan en beweegles voor uw peuter. De overige tijd vullen we in met creatieve activiteiten of spelen de peuters gezellig samen in de Kinderstudio.

Ook is het mogelijk om van tevoren een afspraak te maken om even kort samen met uw peuter kennis te komen maken en uw wensen door te bespreken.

Let op: De Blije Boefjes biedt naast de reguliere activiteiten alleen tijdens de corona pandemie, en enkel op dinsdag ochtend tussen 09.00 en 12.00u peuter oppasservice aan. Wij zijn geen officiële kinderopvang dus u heeft geen recht op kinderopvangtoeslag.

De actie is geldig van april t/m juli.

Inschrijvingen via het contactformulier op de website, e-mail info@deblijeboefjes.nl of via whatsapp: 0643299382.