Peuter Ontspanning

Vanaf de leeftijd van ongeveer 2 jaar is imitatiegedrag vaak een opvallend fenomeen. Imiteren draagt bij aan de algehele ontwikkeling. Al oefenend leert het kind en daardoor groeit de zelfstandigheid, leert hij/zij dagelijkse dingen kennen en ermee omgaan en ontdekt hij/zij hoe dingen in elkaar zitten.

De lessen Peuter Ontspanning zijn een combinatie van peuterdans, peutergym en peuteryoga. We doen spelenderwijs bewegingsoefeningen; zoals bijvoorbeeld het imiteren van een leeuw of staan op één been als een flamingo. We blazen watjes, bladeren of visjes weg en spelen met het parachute doek. Ook zullen er diverse uitdagende materialen ingezet worden die de zintuigen van de peuter zullen prikkelen en we sluiten de les af met het lezen van een boekje.

De lessen Peuter Ontspanning zijn geschrikt voor kinderen van ongeveer 2 - 4 jaar, is zonder de aanwezigheid van de ouder(s)* en bestaat uit 8 lessen.

De groep bestaat uit maximaal 6 peuters en gaat alleen door bij minimaal 3 deelnemers. 

Waarom Peuter Ontspanning?

- Levert een positieve bijdragen aan de algehele ontwikkeling

- Leert peuters beter te concentreren

- Vergroot het zelfvertrouwen en zelfbewustzijn

- Bevorderd de emotionele groei

- Biedt rust, ontspanning en plezier

 

Data/Tijd 

Dinsdag 7 september gratis proefles. 

tijd:10.00 - 10.45u. 

*Voor ouders is er de mogelijkheid om in de naastgelegen ruimte te wachten en eventueel door een klein raampje mee te kijken. 

Inschrijvingen via het contactformulier op de website, e-mail info@deblijeboefjes.nl of via whatsapp: 0643299382.