Kimberley

Mijn naam is Kimberley Sprinkhuizen-Hoffmann en ik ben geboren op 20 juni 1989 te Delft. Ik woon samen met mijn partner, dochtertje (2011) en zoontje (2015) in een eensgezinswoning in Pijnacker (wijk Tolhek).

Na mijn HAVO ben ik de HBO opleiding ‘Sociaal Pedagogische Hulpverlening’ gaan studeren en daarna ben ik werkzaam geweest in de kinderopvang, jeugdgezondheidszorg (consultatiebureau en GGD) en kinder gehandicaptenzorg.

Na een flinke burn-out in 2012, wat een echte eye-opener is geweest en waarin ik veel over mijzelf  heb geleerd, durfde ik de eerste stappen te zetten naar het verwezenlijken van mijn droom. Ik heb mij gespecialiseerd in de behandeling van stress/spanningsklachten bij kinderen, ontspanningscoaching voor kinderen, hoogsensitiviteit, mindfulness, baby en kindermassage en baby, peuter en kinderyoga. 

In november 2015 is mijn droom werkelijkheid geworden en ben ik gestart met mijn onderneming De Blije Boefjes - Ontspanning voor kinderen van 0 - 12 jaar.  Mijn doel is om ouders, pedagogisch medewerk(st)ers en bassischool leerkrachten bewust te maken van hoe belangrijk het voor een kind is om te kunnen en mogen ontspannen. Ik organiseer diverse cursussen, workshops en activiteiten gericht op yoga& massage voor kinderen.

Daarnaast hoop ik vele kinderen te mogen begeleiden naar meer rust en ontspanning zodat zij zich goed in hun vel voelen en positief en vol zelfvertrouwen in het leven zullen staan.

Truus

Mijn naam is Truus Sprinkhuizen- v.d. Akker, geboren op 8 oktober 1962 en woonachtig in Nootdorp. Ik ben getrouwd, heb twee volwassen zoons, een schoondochter en twee heerlijke kleinkinderen. 

Ik ben o.a. gediplomeerd baby & kinderyoga docent en vind het geweldig om kinderen in de leeftijd van 0 - 12 jaar een stukje rust en ontspanning te bieden. 

Mijn droom was om de kraamzorg in te gaan maar wegens omstandigheden is dit er helaas nooit van gekomen. Naast mijn werk pas ik met veel liefde en plezier op onze kleinkinderen en  heb ik  ondervonden dat massage en kinderyoga een positieve bijdragen kunnen leveren aan een stukje rust en ontspanning in deze toch wel drukke en stressvolle wereld. Kinderen moeten tegenwoordig al zoveel.

Naast de activiteiten die ik verzorg binnen de Blije Boefjes, werk ik als ZZP'er ook voor mijn onderneming 'Een Momentje Rust..' Waarin ik diverse workshops organiseer voor volwassenen, kinderen en (dementerende) ouderen. 

Nieuwsgierig geworden? Neem dan ook eens een kijkje op www.eenmomentjerust.nl