Even voorstellen...

Mijn naam is Kimberley Sprinkhuizen-Hoffmann en ik ben geboren op 20 juni 1989 te Delft. In februari 2020 ben ik samen met mijn partner en twee kinderen vanuit de randstad verhuisd naar het dorp Nieuwerkerk (Duiveland).

Na mijn HAVO ben ik de HBO opleiding ‘Sociaal Pedagogische Hulpverlening’ gaan studeren en na het behalen van mijn diploma ben ik werkzaam geweest in de kinderopvang, jeugdgezondheidszorg en gehandicaptenzorg.

In 2012 kreeg ik een flinke Burnout en een paar jaar later ook de diagnose Fibromyalgie. Ondanks dat dit een pittige tijd was bleek dit ook een echte eye-opener. Ik heb ontzettend veel over mijzelf geleerd en ben mede dankzij mijn twee kinderen in aanraking gekomen met de termen (hoog)gevoeligheid en (hoog)begaafdheid. Hierdoor ben ik hen maar ook mezelf beter gaan begrijpen. Omdat ik door mijn gezondheid niet langer voor een baas kon werken en mij voorheen nergens helemaal op mijn plek voelde besloot ik voor mezelf te gaan beginnen. Ik volgde diverse cursussen en opleidingen op het gebied van ontspanning voor kinderen; o.a. babymassage en baby-spelyoga, peuter-/ kinderyoga, (onderlinge) kindermassage, holistische massage, mindfulness cognitive based therapy, aromatherapie en de opleiding ontspanningscoach voor kinderen. 

In november 2015 ben ik als ZZP’er gestart met De Blije Boefjes – Ontspanning voor kinderen van 0- 12 jaar. Mijn doel is om kinderen (en hun ouders) te begeleiden naar meer rust en ontspanning zodat zij zich goed in hun vel voelen en positief en vol zelfvertrouwen door het leven kunnen gaan. Daarnaast wil ik ouders, pedagogisch medewerk(st)ers en basisschool leerkrachten bewust maken van hoe belangrijk het voor een kind is om te kunnen en mogen ontspannen.

Met de realisatie van mijn eigen kinderstudio (sinds juni 2020) in het dorp Nieuwerkerk is mijn droom werkelijkheid geworden. De kinderstudio biedt plaats aan het knutselcafe, een yogazaal en een massageruimte.